shopping

för första gången på länge har jag faktiskt pengar. fick pengar på födelsedagen och så fick jag min lön idag. när jag har pengar så hittar jag aldrig nått att köpa och när jag inte har pengar kan jag hitta hur mkt som helst som jag vill ha. men jag kmr väl på nått.

trodde att det va min sista dag på jobbet idag, men det var det inte, jobbar nästa v. på mån-tors också. usch vilken pina det va att jobba när det är 30 grader ute! men som tur va så slutade jag vid 2 så då drog jag först med moster mia till peppnchilli och kollade lite. efter det drog vi direkt till djupudden och sola och bada hahaha. puss! 

tyvärr så blir det inte så bra uppdatering, bara massa tråkiga texter men jag lovar att bilder kommer. förhoppningsvis idag! 

15

igår var det grillning som gällde. Jag höll på att skratta ihjäl mig haha lite kul pratade boysen haha! men trevligt vare. jobbade 5h igår, såå jobbigt och mer var det idag! men sen hittade jag en guldklocka i gruset haha så fick jag 100kr i hittelön. men efter jobbet drog jag hem och fixade lite stuff och sen grillningen, haha aja mst gå nu, kollar på "chaos" nu, rekomenderas! puss!

ps imorgon blir min första dag som 15åring, äntligen. uppdatar mer med bilder och så imrgn 

midsommar

hej sötnosar !

midsommaren började sämre men slutade bättre
igår åkte jag och cecilia ner till stan för att ta en glass, men det va typ 10 meter kö! inte konstigt när det är sånt sommarväder som det va då. , men sen tog vi våra cyklar ner till djupudden för bad & sol men vattnet va iskallt så det blev endast solning för vår del. senare drog jag ner till tallparken och träffade alexandra, gick och tog en glass igen och sen satte vi oss vid kyrkbanan tills det började spöregna, då sprang vi in till glassbaren med chico. höhö
puss!


chico, bäbis


chilli chappy chivas?

ojojoj dålig uppdatering! men nu kmr en kort sammanfattning av första dagarna på sommarlovet !

På sön åkte vi upp till öre och så hämtade vi min bäbis på vägen. charlie hette den men jag vet inte riktigt vad den ska heta, troligtvis bllir det hugo, chilli, chappy elr chivas. vad tycker ni? aja sen på tisdagen jobbade jag, likaså idag.  jag städade rum men imorgon ska jag stå i affären, yees haha och ikväll har vi precis ätit en härlig middag med varma hjortron och glass, yammi. puss!

hände nått knas med att lägga bilder, kan bara lägga in en bild i varje inlägg så de kommer lite huller om buller





holmsjön

 

bilder från första doppet i holmsjön

bild från innan skolavslutningen





hello darlings

helloo darlings! chilling dag men imrgn ska jag träffa jennifer. kanske blir det en resa till småland också för att kolla på hund och hälsa på farfar, vilket va väldigt länge sen. ser dock inte fram emot bilresan!  jag ska nämligen få en hund och funderar på en chihuahuamix eller nån blandning. Det blir i alla fall en liten hund. JUSTE mst bara berätta att korven är här nu, gullet. haha känner att det här blev ett inlägg om bara hundar, puss!


bilder från skolavslutningen














sommarlov

hey gorgeous! skolavslutningen igår va toppen med sköön sång från lärarna hahah och jag fick språkstipendium! så i höst blir det spanien med fanny och nåraa till, i'm so happy!

senare drog jag och massa fler till saras stuga som låg på en ö i ockle, där sov vi. sen skulle vi ut och leta efter en mack men vi hitta typ ingen och så va vi ute i typ 2h men till sist så hittade vi en som va öppen. tror att ja sov 2h allt som allt i natt. men i morse drog vi vid 12 tiden och ikväll blir det bio! men har ingen aning om vilken vi ska se, går inte så många bra nu men vi får se, over'n out

bilder kommer från cicci sen

sommarplaner

* grönalund och sthlm
* malmö
* rom
* tältning, grillning, bad & sol
* shoppingresa till london
* jogersjö, holmsjön
* öre
* moppesemester
& mer, som jag inte kmr på ;)
 kan inte bli bättre! - förutom att det ska bli regn imrgn, och jag ska ha linne :/, men det löser nog sig får vi hoppas, kyss


sammanfattning

MÅNDAG ; hade vi a-lagsdag vilket innebar att vi spalade lasergame och kubb hela dagen, känns verkligen att det snart är sommarlov. Lasergame va sååå himla roligt fast inte i början men mot slutet när vi hade taktik ;) haha men kubb va ju mindre kul, trots det vart det en toppendag.

TISDAG ; hade vi ksab- gala. sprang stafett, spelade kubb, kasatde liten boll och stötte kula. Tog även massa fina bilder på elin och pernilla som kommer upp sen höhö.

Känns helt overkligt att vi har sommarlov imorgon, känns som vi nyss började skolan efter förra sommarlovet men härligt är det ju. Så nu är det väl bäst att jag börjar öva i mina klackar så att jag inte ser ut som en vandrande pinne imrgn, puss!


gullis

idag åt jag fanny malin och pernilla första sommarlovslunchen, hahah men ska snart iväg på lillasysters dagisavslutning, sen drar jag till malin och sover där, grillar och myser. hör av mig ikväll med bilder, see yaa later aligator
 

bild från tystberga

hos pernilla

sitter hos pernilla fast hon är i duschen så då passar jag på att skriva, har vart med pernilla och charliee (hennes hund) idag och ska sova här, vi har ätit världens godaste pannkakor med jordgubbsglass yammi. nu mst jag gå kyss, pillan hälsar

kaoooos

Sorry för dålig uppdatering men har verkligen inte hunnit. har vart kaos hela veckan. Det är ju sista veckan så jag har haft massor som jag mst bli klar med, sen har min cykel blivit stulen, :(  någon som har sett den?

nää men idag badade vi i idias pooler eller en pool och ett bubbel, såå skönt. efter dte tog vi bussen in till stan där vi och massa andra serverade niorna på avslutningsmiddagen, nu ska jag sussa godnatt puss!

bilder kommer när mlin har lagt in dom elr skickat

RSS 2.0