VALBORG

Igår va jag och ida på ginarean, blev bla. jeansjackan och sen ett linne från hm.

snart ska jag träffa pernilla, vi ska cykla till gumsbacken och äta, sen ska vi till henne, sen till mig och sen till alice och fixa oss inför kvällen. för ikväll blir det vallarna och lite mysigt sen ska vi sova i Tystberga. 
 
puss!

soool

pernilla gick precis så nu ligger jag å solar på garagetaket, hur sköööönt väder som helst, hoooot. men imorgon är det valborg det ser jag fram emot mycket. kan inte va bättre just nu puss!


HAHAHHAHAHHAHAHA


looking forward to it

allt är toppen just nu förutom skolan men jag ser fram emot massa saker!

grattis till jennifer i förskott, GRATTIS
du är oslagbar




PUSSSS


grattis till syster !

grattis till syster som fyller 4 år!

 jag älskar dig

!

helg helg helg! igår följde jag med martina när hon skulle färga och klippa sig
hann inte se hur det blev för jag va tvungen att gå hem där jag va babysitter i nån timme
sen blev det en mysig hemmakväll

idag vet jag faktiskt inte rikigt vad som händer,
egentligen skulle vi åkt till sockholm men så blir det inte ..
så idag ska jag och cecilia ha en sol och pluggdag på balkongen tror jag,
sen på kvällen får vi se vad som händer. puss!


precis



precis kommit ut från duschen, precis gjort klart det sista på svenskan, ska precis gå och lägga mig godnatt babes

utkast: sommardagens och klockorna, ...



sommardagens och klockorna, den till vänster blir cecilias, den andra min.

röd dag = ledigt men för mig blir det inte så mycket ledigt, jag ska plugga so hela dan! och så ska jag skriva en argumenterande text om genmanipulation, jag döööör bara jag tänker på det!  men bäst att jag sätter igång för om jag håller på i det här tempot får jag nog sitta uppe hela natten. kyss



glad påsk

Påsken spenderades hemma i nyköping, första påsken här hemma tror jag faktiskt,

Till att börja med så gick jag och far en runda på stan, köpte bla. två klockor på ett av alla affärerna som va på torget. en till mig och en til cecilia, jag lägger upp bilder på dom i morgon för jag har inte usb saken här nu så jag orkar inte, men nu ska jag fortsätta kolla på jag vet vad du gjorde förra lördagen, sjukt roligt. puss så länge!


e&j

Efter en sjukt rolig kväll, natt och morgon med jennifer åkte jag iväg till malin! sov där men eftersom jag skulle hem och hjälpa far att kakla gick jag upp 7 och tog 8 bussen, på PÅSKLOVET! haha tufft, men nu iaf ska jag kakla sen drar jag iväg till släkten och firar påsk uppe i roslagen puss!
 

E.J.

så här ser en kväll med jennifer och spraygrädde ut, hahha

yammi

påsklov

familjen har precis åkt iväg och kommer hem igen på sön. så jag är alone hemma, pretty skönt men hade faktiskt velat följa med upp, men nu blev det som det blev. äsch, snart ska jennifer komma hit !! va vääldigt länge sen så det blir toppen! imorgon blir det ridning i tystberga, funnyyy. sen så åker jag upp på lördag morgon och firar påsken där.


 


grillning på tjuvholmen

.  

oooo

Igår va jag först på stan med pernilla och sen missa vi bussen så vi gick till klockberget  och sola men iaf så åkte vi till malin där vi red & åt pizza, va hemma  runt 9 och egentligen skulle ja vidare till pernilla men ja orkade inte.. lat som jag är.. men hela min söndag har spendrats med sis. kanske ska träffa malin & pernilla ikväll också men vi får se hur det blir med det. JUSTE gossipgirl får jag bara inte missa! eftersom jag vet some skvaller som ida har berättat så mst jag bara kolla idag höhö. PUSS!




RSS 2.0