i taket lyser stjärnorna

Hejhej, hur mår ni? jag är helt död och mår pisss. är hur förkyld som helst och kan knappt andas! men igår kollade jag och pernilla på världens sorligaste film, i taket lyser stjärnorna. haha grät konstant de sista 20 min. ååh tsatsikikillen är hur gullig som helst.  men tyvärr så hade jag inte kameran med så det blev inga bilder. ska verkligen skärpa mig och börja ta mer bilder. nu är det nog bäst att jag går och knarkar nässpray och halstabletter innan min hals sprängs. hasta la vista


go' kväll

Godkväll!  hur mår ni? jag mår toppen, förutom att jag håller på att bli förkyld. Gårdagen va great, cyklade till BERGSHAMMAR med pernilla och där hade vi idominkrig med idis min och pillan, jag vann ! ahhaa

annars så är jag enormt glad för jag ska till romme med jennifer o co. det kommer också bli great, ser vekligen fram emot det fast det är ju ett tag kvar, åker först v. 9 tror jag. men nu ska jag nog lägga mig, annars kommer jag inte orka med morgondagen. godnatt.


.

vet ni vad jag just kom på? att vi hade obligatoriskt öppethus i lördags vilket jag helt hade glömt bort så jag gick på stan när alla andra var flitiga och jobbade haha. rätt så slönt med sovmorgon ändå

iallafall så är klockan är bara 22 och jag är grymt trött, kanske för att jag bara sov ca 4 immar inatt, en till natt när jag bara inte kan sova,. och det blir bara fler och fler av dem, har blivit enormt mkt piggare på sistonde faktiskt. aja, slutpratat om det, JAG VILL TILL ROMME men pilllan ballade ur så blir troligen inget romme iår, men nästa år då ska jag dit !!

good night


-


UTTRÅKAD & SJUK

min mage håller på att sprängas, tror serri att det är nått fel på den, har ont i magen minst en gång i veckan. men nu håller den verkligen på att sprängas så det blev ingen skola för mig varken igår eller idag. men nu ska jag väl fortsätta med det jag gjorde innan, hahah ingenting, aja, bye. all my love .


slänger in lite bilder från i söndags också, EJ for evaahhh




Utkast: i don't ...

i don't want to see your face,
i don't want to hear your name,
i don't want a thing,
just stay away baby,
don't wanna know if you're alright,
or what you're doin with your life,


BILDBOMBNING FRÅN 2008

 

fler bilder kommer. cya later aligator

ett måste

 

en sak till som jag bara måste ha. gud va fint till sommaren, ååhhhhhhh jag bara måsta ha denna goding. all my love

FÖRLÅT

för grymt dålig uppdatering på bloggen, har inte bloggat på jag vet inte hur länge , men på den tiden har jag bla. hunnit med att fira kajsa, sy en dress, vart i gamleby vilket va great, fast eftersom jag inbte hade med mig någon kamera så väntar jag på att pernilla & malin ska skicka bilderna till mig, så bilder kommer snart, håll ut.

va en sväng på stan idag och hittade en hel del fint, bla ett urgulligt linner på gina och en ring, och min klocka på ur&penn som jag bara måste ha, gud vad jag längtar tills nästa månad då jag får pengar. haha men som vanligt kommer väl dom vara slut efter bara några dagar. nu ska jag iväg och träna. slänger in lite bilder när jag kommer hem. ciao beella


.

.

080901

missförstånd efter missförstånd, sura blickar och arga miner har en del av dagen bestått av . den andra delen har vart den mest roliga på länge. 

GRATTTIS KAJSA

nästa vecka blir det gamleby! längtar enooooooormt mkt. och såhär innan gby brukar det alltid vara en massa att göra.. plus att jag har en hel del andra planer, jag ska bla. 
heldag med några chicas
konfa på söndag
läsa ut anne frank
göra klart matten
packa till gby
lägga in filmer på ett usb minne till gby
shoooooooppa till gby
- godis + dricka
- pyamas
- ansiktsmask
- tyg till slöjden
- skivsak
- vitt linne

vill också passa på att ge ett stort grattis till världens underbaraste kajsa som fyller sweet fifteen idag !

bad day

I'm sitting here in the boring room
It's just another rainy Sunday afternoon
I 'm wasting my time
I got nothing to do



vääääldigt seg och tråkig dag, vaknade först 20 i 8 ! fattar inte hur jag hann eftersom jag skulle ta bussen 8. sen gick jag i skolan tills 11, varför  kan vi bara inte få va lediga nu och gå lite längre på fredag ? aja, sen va det utvecklingssamtal vid tolv och sen vidare hem. har sjukt tråkiiiiigt men ingen lust att ens gå utanför dörren, man kan ju knappt det nu, jag funderar på att flytta ! till typ thailand eller florida där det är varmt. snart måste jag iallafall  till träningen, det gör inte precis dagen bättre.  äh , ska inte låta mitt kassa humör gå ut över bloggen så nog om det .
PUUSSS


HEMMA!

har precis kommit hem från öregrund, kan fortfarande inte få in bilderna på datorn så dom kommer när det är fixat . det får bli en lite äldre från öregrund. att skolan börjar imrgn gör ju saken inte bättre heller. fast snart blir det, kanske, att tona håret vi får se, men om så slänger jag in en bild när jag kan sätta in resten av bilderna (y)  ciao beella


2 januari

gårdagens kväll spenderades hos mgiaaa på partyyy, mycket mysigt måste jag säga. slänger in lite bilder senare. 
igår va jag också ner till bryggan och åkte skridskor med cecilia, vi åkte runt ön haha, mooodigt av oss tkr jag haha. idag har jag faktiskt inte så mkt planer, ska ner till uppsala på eftermiddan och kolla på lite smått & gott.

nyårsbilder kommer också, håll ut

RSS 2.0