bilder 20/8-09

fika på mekka från nån dag




va på stan today och alice köpte ett par byxor till skolavslutningen, fina va? ;)

I <3 SKOR

Dessa skor från hm kostar bara 399 och hur underbara är inte dom? Perfekta till hösten nu också när det blir lite kallare



hej sweeties

Gårdagen spenderades som  babysitter till elva någon gång sedan drog jag ner till borggården /typ en festival, efter mycket om och men. Idag blir en lugn dag, troligtvis drar jag till kolmården med familjen på dan och på kvällen blir det plugg plugg plugg!

1

hej sötnosar! dålig uppdatering, jag vet men jag skyller på att min dator har lagt av, ingen aning vad som hände men nu går den inte att starta. Konstigt, men snart kommer daddy hem och då får han fixa den ;)

Min dag har varit okej, första skoldan känns ju aldrig bra men den var faktiskt ganska roligt. Jobbade inget så det va ju skönt. Efteråt gick jag pernilla malin & alice och åt på coffeehouse sen gick vi på stan ett tag, efter det så skulle jag och pernilla cykla hem men vi fastnade på mekka, hehe. fick världens skrattanfall där haha. skulle ha gått på bio men så blev det inte så det blir imorgon istället.  

fixade även mina naglar igår. blev väldigt nöjd faktiskt men tkr att de kunde ha varit lite längre men dom växer ju så det blir nog bra PUSS - bilder kommer när min data är fixad! 

see ya later aligator



bilder

Jennifer på hellmans
Fyllde på mitt tomas sabo armband som jag fick i konfirmationspresent med den svarta klackskon och hunden som gick sönder direkt när jag skulle ta på den, lite synd.

godmorgon!

Godmorgon babes ! har precis kommit hem efter att ha vart på en promenad med chico. snart ringer jennifer och då ska vi dra oss ner till stan, ska byta klockan som jag köpte igår tror jag (på bilden) , den känns lite för klumpig på nått sätt.  nu mst jag nog börja göra mig iordning för att hinna, PUSS

 

voice 09

Kom hem igår, va helt slut så jag orkade inte blogga! the voice va riktigt roligt med grymt mycket folk ! när vi skulle ta oss hem sen så missa vi tåget. Som tur va så gick den en senare så vi åkte tåg från sthlm till knivsta, därifrån buss till uppsala. I uppsala fick vi vänta nästan två timmar på att bussen skulle komma, träffade världens sötaste håkan där haha. men iaf så tog vi nattbussen hem, va hemma runt 5. sen skulle jag upp igen vid 8 för att fira min kusin, det va tungt kan jag säga! va halvdöd till att börja med men sen piggnade jag till efter ett tag som tur va . på hemvägen till nyköping köpte jag mobil & tv för lönen. det behövdes enormt mkt eftersom teven som jag har nu spökar haha så nu är man pank! PUSS


jobb jobb jobb..

Har haft ett låångt sommar uppehåll, men nu är jag tillbaka! Finns hur mycket som helst att berätta men kan ju börja med gårdagen då jag och alexandra åkte gokart. jag va sämst haha. senare blev det en utekväll på stan, nu när det är roslagsloppet å allt! 

Tyvärr så blev det ingen karneval för mig, troligtvis heller ingen moppesemester som jag har sett fram emot så mkt.. jag hatar jobb! om jag vann 50 miljoner skulle jag aldrig mer jobba i hela mitt liv! 

lägger in bilder snart, den här gången lovar jag verkligen!


RSS 2.0