dagens story

hey georgous sitter och gör inte så mkt, har ätit och ska snart dra ut med chico. sen till tandläkaren! och jag som har fobi för det! hur ska det gå? aja men det går nog bra. hoppas att jag inte får borra iaf för det ärgrymt läskigt när dom tar den där nålen i munnen, usch!
men efter det ska jag möta upp malin på stan så ska vi gå & kolla lite, ikväll har jag noll planer så vi får se vad som händer. 
puss
puss
puss

dagens story

Skola, mysig runda med malin & fika, hälsa på kerstin, köpa present till far min, hem, äta, plugga, långpromenad, plugga, duscha, spa, sova!

Så ser min dag ut. Hatar när det är så mkt i skolan, vilket det har varit den här veckan. men på stan handlade jag iaf en söt tröja på mq som troligtvis kommer på bild snart hehe puss

har ingen bild så blev denna: alex & jag från i somras


HS

godmorgon everybody! hemstudiedag idag, så skönt! sitter och kollar på tv och pluggar lite men snart kommer sis hem, sen träffar jag väl pernilla vid 4 tiden nån gång för då ska vi dra och sola och sen vidare till kajsa och öva på hkk:n! lugn dag blir det. kyss

lååång

Har en låång kväll framför mig med det värsta.. SO! måste bli klar med den och när jag har bestämt mig för något så ska det bli så. Kommer troligtvis att sitta uppe halva natten usch vilken nörd jag är med som tur är så har vi ju hemstudiedag imorgon!

wish me luck :(


The Hills

Har precis slitit mig från The Hills, var repris av gamla avsnitt men ändå lika bra.



Nu är det dags för lite spa, tänkte duscha, ta ansiktsmask, fotbad + fotpeeling, måla naglarna, raka benen och lite sånt spaigt. Puss så länge


 


PLUGG

jag hatar populärmusikens historiaaaaaa !
usch säger jag bara..


vill ha ..

Dom här tightsen är typ omöjliga att få tag på, eller iaf här i nyköping.. men jag får väl vänta tills dom kommer in helt enkelt, grymt snygga är de iaf. Tänk er tightsen till en skjorta och sen de här underbaraa skorna från din sko!




sjuk

jag är förkyld! så för tillfället tar jag muccoangin? och nässpray i määngder! men imorgon hoppas jag att det är bättre. lägger in lite bilder iaf

bild från serveringen i lördags som var grymt rolig, jobbade, dansade och fixade tills 3 sen åkte vi taxi hem med nåra söta personer som betalade, och så satt vi uppe och pratade restan av natten!




Nu har armbanden kommit förresten haha. beställde 5 st. tre va i fel färg och en va sen men är rätt nöjd iaf men tycker att det är dåligt av dom att skicka helt andra än vad man beställde.. 

en tråkig bild från mina sjuk-plugg dagar också .. PUSS
  




-

Jag ska verkligen bry mig och ta tid för de som verkligen betyder mycket för mig. för vad tjänar det till att vara med personer som sviker och ljuger?



ROM



Jag saknar rom!


armband <3

Nu har jag klicat hem dessa armband, visst är dom fina?



 


puss

Martina drog precis och nu drar jag iväg och spelar tennis, uuuuh orkar verkligen inte! tennis är såå tråkigt, börja aldrig på det! fast det är ju bra på så sätt att man tränar men det är grymt tråkigt. Puss


martina


du är grym

RSS 2.0